Anmäl dig redan idag för kommande trackdays på Gelleråsen: 30 Augusti, 13 September, 2 Oktober

Villkor

Du som kund är ansvarig för att, i samband med biljettköp, kontrollera att evenemang, datum, tid och pris stämmer med Din beställning. Köpta biljetter kan inte återbetalas.

En bokning kan ångras fram till dess att biljetterna är levererad. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av biljett. En biljett som betalas med kort vid bokningstillfället betraktas som ett köp. Kunden är således bunden av sitt köp när betalning har skett. Att välja Svea som betalningsalternativ är att likställa med kort- eller bankbetalning och att betalning skett, även om fakturan skall betalas först vid ett senare tillfälle av kund. Biljetten/bokningsbekräftelsen är en värdehandling.

Tracklife Sweden förbehåller sig rätten att makulera bokning eller köp samt med omedelbar verkan stänga av ett kundkonto vid de fall kunden inte lämnar korrekta uppgifter om sig själv eller i övrigt bryter mot eller försöker kringgå Tracklife Swedens villkor som gäller vid biljettköp

Du är själv ansvarig för att användar-id och lösenord förvaras på ett betryggande sätt. Lämna aldrig ut användar-id och lösenord till någon annan person. Vi följer personuppgiftslagen – PUL. Läs mer om Personuppgiftslagen (PUL) hos Datainspektionen.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar. Vid eventuell tvist kommer Tracklife Sweden att följa allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag.

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU.
Vi använder SVEA Ekonomis/Webpays hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning.

Vi accepterar följande kort: Visa och MasterCard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället.
Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas.

Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.

Vid betalning via faktura samarbetar vi med SVEA Ekonomi AB.
För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer.
Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år.

Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Tracklife Sweden överlåtna till SVEA Ekonomi AB. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas.

En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift.
Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad.
Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Har du några frågor så kan du ringa 08 – 514 931 13 för närmare information.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %.